Over mij

Wie is Anneke Witte?anneke-witte2

Een gedreven vrouw met ambities en inmiddels een aardig track record in verschillende branches en in verschillende rollen. Ik ben een serieuze en betrokken verbinder, met een luisterend oor. Altijd op zoek naar mogelijkheden, groei en ontwikkeling. In die zin ben ik veelzijdig en niet eenvoudig in een hokje te plaatsen. Graag stel ik mijn ervaring, praktische kennis en netwerk ter beschikking om mens en organisatie verder te brengen. Dat is waar ik voor sta.

Mijn geschiedenis

Ooit begonnen als inkoper voor een elektrotechnisch bedrijf in de Petro Chemische industrie. Vervolgens de overstap gemaakt naar de verkoop en marketing bij een gerenommeerd kabel bedrijf. Uiteindelijk opgeklommen tot statutair directeur. In 1998 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. Als interim manager en organisatie adviseur heb ik in diverse rollen in vele keukens mogen kijken, zowel binnen de overheid als bij het bedrijfsleven.

Mijn drive

Elke dag beter. Complexe vraagstukken helpen oplossen. Verbindingen leggen tussen waardeketens, creatief denken en handelen in een continue veranderende wereld. Geïnspireerd worden en anderen inspireren. Mijn belangrijkste drijfveren zijn realisatie, pionieren en verantwoordelijkheid. Mijn persoonlijke kracht zit in de wil en de kracht om zaken mogelijk te maken, kansen te zien en tot actie over te gaan.

Mijn kerncompetenties

Kort samengevat: Onderhandelen, sturen, overtuigen. Het is mijn overtuiging dat elke organisatie bestaat uit assets, middelen en mensen. Mensen maken het verschil. Door mijn achtergrond in management, mediation, training en coaching help ik dit verschil ook daadwerkelijk te maken. Velen hebben dit mogen ervaren.

Mijn activiteiten

Het uitvoeren van diverse interim management opdrachten, waaronder:

  •  Begeleiden verandertrajecten
  • Facilitair management
  • Inkoop- en contract management

Het geven en uitvoeren van organisatie adviezen, waaronder:

  • Insolventie problematiek
  • Reorganisaties
  • New Business Development

Het faciliteren van trainingen en workshops, waaronder:

  • Value Engineering Studies
  • Organisatie / teamontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling

Last, but not least, Mediation

Nevenfunctie: Raadslid bij de Gemeente Brielle

Curriculum Vitae

Download hier de CV van PDF van CV Anneke Witte